PIRAMIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramiden. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 5:12 Ik heb heerlijk gegeten. Lekker vers en goed warm. Beleefde bezorger. Ik bestel zeker weer bij deze topper.
14 dec 2022 om 23:32 Heerlijke pizza, rijk belegd! Ga hier zeker vaker bestellen.Top!
4 dec 2022 om 19:56 Eten was niet te doen weggegooid
12 nov 2022 om 23:44 Eten is nooit bezorgd en geld is weg.
26 okt 2022 om 14:43 Bezorgen duurde veel te lang.
15 okt 2022 om 11:51 Turkse pizza was net karton en het vlees was heel droog. Dit was de eerst keer en tevens laatste keer dat we hier hebben besteld.
16 aug 2022 om 20:48 Voor het eerst pyramide maar het eten smaakt goed en de bezorging was ook snel. Voor nu zeker voor herhaling vatbaar
14 aug 2022 om 22:13 Smaakte deze keer echt niet lekker , harde broodjes, droog vlees en weer kleine porties. Helaas was de 2de keer en er komt geen volgende keer meer dat wij hier wat bestellen
12 aug 2022 om 16:49 Het eten zelf was prima maar had niet de jndruk dat het een shoarma schotel groot was. Meest zit faar de patat apart in een zak en wat weinig vlees. Eten zelf was top
4 aug 2022 om 13:38 voorlopig laatste keer besteld hier. vleesnwas uitermate droog
3 aug 2022 om 20:47 Heel erg lekker!! Jammer dat het voor wat je besteld kleine porties zijn
1 aug 2022 om 20:39 Was lekker zo als het moet En bezorgen was de aangegeven tijd Dus tevreden over mijn bestelling