PIRAMIDEN

PIRAMIDEN Crisis korting! Onze prijzen waren nog nooit zo laag

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramiden. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 20:48 Voor het eerst pyramide maar het eten smaakt goed en de bezorging was ook snel. Voor nu zeker voor herhaling vatbaar
14 aug 2022 om 22:13 Smaakte deze keer echt niet lekker , harde broodjes, droog vlees en weer kleine porties. Helaas was de 2de keer en er komt geen volgende keer meer dat wij hier wat bestellen
12 aug 2022 om 16:49 Het eten zelf was prima maar had niet de jndruk dat het een shoarma schotel groot was. Meest zit faar de patat apart in een zak en wat weinig vlees. Eten zelf was top
4 aug 2022 om 13:38 voorlopig laatste keer besteld hier. vleesnwas uitermate droog
3 aug 2022 om 20:47 Heel erg lekker!! Jammer dat het voor wat je besteld kleine porties zijn
1 aug 2022 om 20:39 Was lekker zo als het moet En bezorgen was de aangegeven tijd Dus tevreden over mijn bestelling
31 jul 2022 om 21:13 Niet te eten was gewoon koud nooit meer iets bestellen bij de tent
24 jul 2022 om 13:31 Echt verselijk. Ik had mijn bestelling op het verkeerde adres gezet waardoor ik naar het restaurant moest bellen. Toen ik belde kreeg ik een erg boze man aan de lijn die mij met tegenzin moest helpen. Kortom geen positieve ervarin.
18 jul 2022 om 22:45 Slecht. Geen uiensaus Droog vlees. Feta salade van 6.50 bestond uit ijsbergsla en een stukje feta.
18 jul 2022 om 14:16 Het eten als altijd uitstekend en keurig op tijd bezorgd! Echt een aanrader!
15 jul 2022 om 22:55 Eten was oke, alleen het kwam echt te laat. Ik bestelde het 17.10 en er stond bezorgtijd 18.00 (zo snel mogelijk) en het eten kwam pas 19.05. Dat was wel jammer. Kinderen hadden eten al op en wij aten een uur later.
15 jul 2022 om 19:16 sla was slap en drassig en vlees was veelal verbrand de pannekoek was slap en taai slechte service aan de telefoon