PIRAMIDEN

PIRAMIDEN Crisis korting! Onze prijzen waren nog nooit zo laag

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramiden. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 19:37 Patat was weinig, koud en slap. Saté en shoarma waren erg droog.
6 jun 2022 om 11:09 Shaslick lekker, bezorging prima op tijd en keurig.
5 jun 2022 om 22:15 Eten was prima
29 mei 2022 om 11:31 Ik had liever mijn pizza ergens anders besteld. Pizza half gebakken en had een ranzige geur. In het kort het was Weggegooid geld.
28 mei 2022 om 2:30 enige pluspunt was de bezorging, maar ik had liever me eten wat beter gehad. Patat was half gebakken, pitabroodje was half wit/half bruin en met een zwarte rand. Klachtenafhandeling zijn ze ook slecht in, na uitleg was het slechts; Nieuwe olie....
8 mei 2022 om 20:03 Precies op tijd bezorgd, heerlijk gegeten en dat voor een scherpe prijs ten opzichte van andere restaurants. Hele vriendelijke bezorger, en zeker voor herhaling vatbaar!
21 apr 2022 om 20:09 Slecht.. eten was koud.. haar in patat en bezorging was veels te laat
5 apr 2022 om 23:09 Dönerbox besteld en de patat was niet eens door gebakken…
18 mrt 2022 om 12:04 Kapsalon smaakte raar. Daarnaast was de kipdurum heel zoutig. De snelheid van me bestelling was daarentegen wel heel snel!
13 mrt 2022 om 19:57 Halve kip en kipsate waren erg droog. Patat was half koud en erg slap. Sausjes en dergelijke ontbraken. Wel een mooie hoeveelheid eten voor de prijs (als alles netjes meegeleverd wordt) Bezorger was erg vriendelijk en mooi optijd.
13 mrt 2022 om 6:42 Het eten is echt om je voor te schamen! Zat een vieze zwarte haar in mn eten, patat was half rauw en de 'salade' waren 4 komkommertijd en wat ijsbergsla. Heb er gewoon buikpijn van gekregen.
10 mrt 2022 om 22:27 Het eten was weer heerlijk!