PIRAMIDEN

PIRAMIDEN Crisis korting! Onze prijzen waren nog nooit zo laag

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 428 beoordelingen
16 jan 2022 om 21:08 Vlees van de kapsalon was taai en droog, mijn patat was super slap en er zat amper sla op. Gewoon niet te vreten en ben er misselijk van geworden. De pizza was wel oké.
15 jan 2022 om 11:14 Er zat schimmel op de drinken en me patat was hellemaal nat Liza’s de kaas was hard dus geen aanrader vind ik zelf
18 dec 2021 om 21:23 Goede prijs kwaliteit verhouding
1 dec 2021 om 8:46 Was zeer droge meuk, niet lekker.
29 nov 2021 om 13:40 Altijd lekker en vooral snel bezorgd
26 okt 2021 om 2:37 De bezorging was snel. De bezorger was heel vriendelijk. Het eten heeft goed gesmaakt. De portie die je krijgt is wat karig. Dat is jammer van de hele ervaring.
16 okt 2021 om 19:48 Heerlijk eten en mooi optijd!
20 sep 2021 om 22:09 Geweldig top.
4 sep 2021 om 9:17 Had expliciet gevraagd of er geklopt kon worden en niet aangebeld, en wat denk je Zat geen salade in mijn broodje döner, gewoon een hap vlees.
20 aug 2021 om 20:31 Hwt eten was heerlijk en de het was lekker snel klaar voor bezorging
10 aug 2021 om 9:02 Broodje(groot) shoarma met sauzen was lekker en een goede portie. Bijbestelde gemengde salade mag wel wat meer afronding (goede dressing en iets meer innovatie en fantasie) hebben.
5 aug 2021 om 22:39 De best zaak van Hoorn top top top